Puhelinnumero

040 586 6661

Sähköposti

adele@adele.fi

Avoinna

ma-pe sopimuksen mukaan

Suomalainen premium-luonnonkosmetiikkasarja

Suomalainen metsä ja sen myönteiset vaikutukset kehoon ja mieleen ovat olleet inspiraation lähteenä Unna Nordic- sarjalle. Tuotteiden laadukkaat raaka-aineet vahvistavat ihoa ja aktivoivat sen omaa uusiutumiskykyä. Vastuullisesti valmistetut, vegaaniset tuotteet sisältävät muun muassa antioksidanttista ja kosteuttavaa koivumahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta sekä ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa, lisäksi ratamoa, metsämarjoja sekä kauraa. Unna Nordic- hoitolassa kasvohoidot tehdään täysin ihosi tarpeiden mukaan valituilla tuotteilla. Unna- kasvohoito on ainutlaatuinen kokemus, jonka jälkeen iho hehkuu ja mieli on tyyni, aivan kuin rauhoittavan metsäkävelyn jälkeen.

http://www.unnanordic.fi

Kauneus löytyy kotimaan marjoista

Ekopharma on suomalainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia, lähituotettuja raaka-aineita. Sarjan teho perustuu kotimaisiin marjoihin ja kasviuutteisiin, joilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihonhoidossa. Tämän laajan sarjan tuotteet sopivat kaikille, mutta erityisesti herkkäihoisille. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, sulfaatteja tai keinotekoisia tuoksuja. Ekopharma- tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. Tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on 60-100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95-100%

https://naviter.fi/ekopharma/

Ranskalaista, innovatiivista ihonhoitoa

Payot-sarjassa yhdistyy sensoriaalisuus ja viimeistä teknologiaa olevat raaka-aineet. Uraaurtava visionääri, naislääkäri Nadia Payot perusti sarjan 1920-luvulla Pariisissa. Hän omistautui täysin naisten kauneudelle hyödyntäen lääkärin koulutustaan. Payot-sarjan oman tuotekehityslaboratorio luo tehokkaita dermo-kosmeettisia tuotteita, jotka tuovat vastauksia tämän päivän kauneuden tarpeisiin ja haasteisiin. Payot tuotteet hemmottelevat ja herättävät aistisi, suorastaan lumoavat tuoksuillaan…

Payot sarja tarjoaa sinulle tehokkaiden ammattihoitojen lisäksi tuotteet kasvoille, vartalolle, aurinkotuotteet sekä miesten tuotteet.

http://www.payot.fi

Bambun kauneus ulkopuolella, bambun hyödyt sisällä

Zao on 100% luonnollinen, Ecocert- luomusertifioitu meikkisarja, jossa kaikki tuotteet ovat uudelleen täytettäviä bambupakkauksia. Zao tuotteet ovat tehty ainoastaan luonnon raaka-aineista, kuten kasviöljyistä, vahoista, kasviuutteista (esim. bambu, karitevoi) eivätkä ne sisällä synteettisiä säilöntäaineita tai hajusteita. Zaolla maksat pakkauksesta vain kerran, sen jälkeen pelkästään sisällöstä! Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Luontoa ja terveyttä kunnioittaen..

http://zaomakeup.fi/