Yhteydenotto

Koska haluan taata asiakkailleni rentouttavan hoitohetken, en vastaa puheluihin hoitojen aikana. Otan sinuun yhteyttä heti kun vapaudun. Voit halutessasi jättää viestin vastaajaan, lähettää tekstiviestin tai ottaa yhteyttä sähköpostilla.

Tullessasi hoitolaan ostoksille, varmistathan ensin soittamalla, että olen paikalla.

Hoitoajat sopimuksen mukaan

Ajanvaraus ma-pe 9-18, la 9-15

HUOM! Jos joudut perumaan aikasi, teethän sen ajoissa, viimeistään vuorokautta aikaisemmin. Kiitos! Peruuttamattomasta tai liian myöhään perutusta ajasta veloitetaan varatun hoidon hinta.

Tuohimaantie 12

 90900 Kiiminki

 

040-5866661  

adele@adele.fi

https://www.facebook.com/kauneusjahierontaadele

Lämpimästi tervetuloa!

IMG_1844

Tietosuojalaki 25.5.2018 alkaen.

Rekisteriseloste Kauneus ja Hieronta Adele:

Paperinen asiakasrekisteri on ainoastaan yrittäjän omassa käytössä. Tietoja ei luovuteta muille tahoille ja niitä säilytetään lukollisessa kaapissa.

Asiakaskorttiin kirjataan seuraavanlaiset asiakkaan tiedot: nimi, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite, syntymäaika, mahdolliset allergiat ja yleinen terveydentila. Näin hoito voidaan toteuttaa turvallisesti.

Asiakkaat jotka tulevat klassiseen hierontaan ensimmäistä kertaa, täyttävät itse asiakaskortin, jossa perushenkilötietojen lisäksi kartoitetaan asiakkaan terveydentila (sairaudet, vammat, lääkitykset), harrastukset sekä toiveet hieronnan suhteen. Sosiaali- ja terveysalan lupa-ja valvontavirasto Valvira valvoo koulutettujen hierojien toimintaa. Tämän vuoksi jokaisen asiakkaan on täytettävä asiakaskortti.

Hoito- tai hierontatoimenpiteen jälkeen yrittäjä kirjaa asiakaskorttiin päivämäärän, tehdyn hoidon ja sen aikana huomioituja asioita. Näin tiedot säilyvät kortilla, eikä niitä tarvitse joka kerta kysyä uudestaan.

Sähköpostiosoitteita yritys käyttää apuna markkinoinnissaan. Asiakkaille lähetetään noin kuukauden- kahden kuukauden välein sähköpostia yrityksen tarjoamista palveluista, tapahtumista ja tarjouksista. Jos haluat osoitteesi poistettavan sähköpostilistalta, laita viesti osoitteeseen adele@adele.fi. Kiitos!