Bielenda Professional, Denova Pro

BielenreIJUMUtoTF0HpVxKCczL_YHgnfn1GR1FoAMcIh8_ks,LPudpz0y__eiHYxPyHhAAKUFpHgZYlbiT9xpeEst2CQ,nhHZYC2_A6zrI3bixUEOX7T6wh_x1UP_TmMkUexkfXg,jDUf1MaUgkcLQIJ6cD5tzSP[1]da Professional on kotimaassaan Puolassa maan suosituin hoitolasarja, joka tuntee 25 vuoden kokemuksella luonnon raaka-aineiden ainutlaatuiset, ihoa hoitavat ominaisuudet. Bielenda käyttää tuotteissaan parhaita tutkimiaan raaka-aineita, kuten: kasviuutteita, savea, merilevää, hedelmiä, yrttejä ja aromaterapiaöljyjä.

Bielenda tuotteet ovat voittaneet useita kauneusalan palkintoja. Hoidoissa yhdistetään luonnon raaka-aineisiin ja pohjautuvat hoitotuotteet tehokkaisiin hoitomenetelmiin, kuten mikroneulaukseen, radiofrekvenssiin ja ultraääneen. Sarjasta löytyvät siis tehokkaat ja kokonaisvaltaisesti ihoa hoitavat kosmetologiset hoidot sekä kotihoitotuotteet kaikille ihotyypeille.

Tuotteita eikä raaka-aineita ei ole testattu eläimillä

Denova Denova ProPro– sarjan tuotteita valmistaa puolalainen perheyritys Ziaja Ltd., joka on Puolan suurin kosmetiikan valmistaja. 25 vuoden kokemuksella kosmetiikan ja farmaseuttisten tuotteiden valmistamisesta, Ziaja kehittää korkealaatuisia ja tehokkaita ihonhoitotuotteita. Tänä päivänä Ziajan valmistamia kosmetiikkatuotteita myydään yli 20 maassa ja niillä on miljoonia tyytyväisiä käyttäjiä.

Denova Pro ammattisarjassa yhdistyvät korkealaatuiset, luonnolliset ainesosat ja erinomainen hintalaatusuhde. Denova Pro on palkittu ammattilaissarja ja se onkin nykyään Suomen suosituin hoitolasarja! Denova Pro sisältää laajan valikoiman kasvo-, vartalo-, käsi- sekä jalkahoitotuotteita. Kaikkien tuotteiden hinnat ovat  16-22 €!!! Tuotteita eikä raaka-aineita ei ole testattu eläimillä.

www.facehelsinki.fi