Ultraääni, Timanttihionta

IMG_1982

Ultraääni on tehokas ja hellävarainen hoitotapa, joka sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Se kuorii kuollutta ihosolukkoa, puhdistaa tehokkaasti ihon epäpuhtauksia ja auttaa ehkäisemään ihon ikääntymisen merkkejä.

Ultraäänen teho perustuu ihon verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastumiseen, lämpövaikutukseen ja värähtelyn aikaansaamaan mikrohierontaan. Tällöin ihosolujen uusiutuminen sekä kuona-aineiden poistuminen nopeutuu. Ultraäänellä voidaan myös tehostaa vaikuttavien aineiden imeytymistä ihoon.

Hoidon jälkeen iho on kirkastunut, syväpuhdistunut ja heleä!

(Hoitoa ei suositella raskaana oleville, lapsille eikä henkilöille, joilla on todettu kilpirauhasen liikatoiminta tai struuma.)

Timanttihionta

Epäsäännölliset elämäntavat, stressi, tupakointi, UV-säteet ja väärät hoitotottumukset jättävät jälkensä kasvojen ja kaulan iholle. Ihon ylin kerros paksuuntuu kuolleiden ihosolujen määrän lisääntyessä ihon pinnalla. Iho tuntuu kuivalta ja karhealta eivätkä voiteet ja tehoaineet enää imeydy kunnolla. Iho näyttää väsyneeltä, vanhettuneelta, jopa ”tunkkaiselta”.

Timanttihionta perustuu erilaisiin timanttikärkiin ja alipaineimuun. Se poistaa kuollutta ihosolukkoa, puhdistaa huokosia, häivyttää pigmenttiläiskiä ja aknearpia sekä helpottaa epäpuhtauksien poistoa. Hoito tehostaa uusien ihosolujen muodostumista ja parantaa ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Hoito tekee ihosta pehmeän ja ihon väri heleytyy. Pienet juonteet häipyvät ja kasvojen turvotus vähenee lymfakierron vilkastuessa. Eron ihon kunnossa huomaa jo yhden kerran jälkeen, mutta tarvittaessa voidaan hoitoa tehdä myös sarjana. Hoidossa käsitellään kasvot sekä kaula ja se sopii myös herkälle iholle.

Huomioitavaa! Hoitoa ei voida tehdä, jos olet vasta syönyt ihon hoitoon tarkoitetun kortisoni- tai aknekuurin, sinulla on kasvojen alueella herpes, paljon tulehtuneita näppyjä tai psoriasis. Hoidon jälkeen saattaa esiintyä pienimuotoista kihelmöintiä ja lievää punoitusta. Käytä kotihoidossa tehokkaasti kosteuttavia tuotteita. Timanttihionta ei sovi yhteen auringonoton ja solariumin kanssa. Kertahoidon jälkeen tulisi odottaa pari päivää ennen UV-säteille altistumista.