Turvehoidot

 

Turvehoidoilla on pitkät perinteet Keski-Euroopassa ja Suomessa. Hoitoturpeen on sanottu soveltuvan jopa yli Hartiaselk+ñhoito-pienennettysataan vaivaan. Ensisijaisesti turpeella hoidetaan reumaa ja nivelrikkoa, hormonihäiriöitä, iho-ongelmia, lihasjännityksiä ja -kipuja.

Turvehoito rentouttaa lihaksia ja helpottaa jännitystiloja, poistaa kuona-aineita ja nestettä sekä elvyttää verenkiertoa. Turve kuorii ja kosteuttaa ihoa sekä hoitaa monia iho-ongelmia, esimerkiksi aknea, atooppista ihoa, allergista ja herkkää ihoa sekä psoriasista. Turve on 100% luonnontuote, jonka ei ole todettu aiheuttavan allergioita.

Turpeen terapeuttinen vaikutus perustuu siinä oleviin biologisesti aktiivisten aineiden tehoon, turpeen antibakteeriseen vaikutukseen ja hoidon korkeaan lämpötilaan.

Hoitolassa turvehoidot toteutetaan yleensä 40-44 asteisina osahauteina ja -kylpyinä. Kotioloissa turvehoito on helppo tehdä esimerkiksi saunan yhteydessä. Kotimaista, puhdasta ja tutkittua Lehtosuon Hoitoturvetta on saatavilla kotikäyttöön Kauneus ja Hieronta Adelesta.

Lisätietoa hoitoturpeesta ja turvehoidoista: www.lehtopeat.com

http://www.turveinfo.fi/ajankohtaista/videot/suon-aatelia