Sokerointi- Body Sugaring

scandinavian-skin-candy-paakuva_logo-webScandinavian Skin Candy sokerointi on ihoystävällinen ja tehokas tapa päästä eroon häiritsevistä ihokarvoista. Sokeritahna on 100% luonnollista eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita.

Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, toisin kuin vahauksessa. Näin karvat eivät katkeile eikä iho ärsyynny lainkaan. Sokeri myös kuorii hellävaraisesti ihon kuollutta pintasolukkoa, jolloin lopputulos on erittäin sileä. Hellävarainen sokerointi sallii karvanpoiston myös kaikkein intiimeimmille alueillekin.

Kaikki Scandinavian Skin Candy sokerit sisältävät xylitolia! Laajojen tutkimusten perusteella xylitolilla on havaittu olevan runsaasti terveydelle hyödyllisiä ominaisuuksia. Se vastustaa virusten, bakteerien ja sienirihmastojen kasvua. Se on myös emäksistä ja näin ollen edistää elimistön happotasapainoa sekä edesauttaa haavojen paranemisessa.  Hoidon jälkeistä ihon ärtyneisyyttä ja punoitusta on vähemmän kuin perinteisillä sokereilla.

Huomioitavaa! Vältä ihokarvojen ajamista vähintään viikkoa ennen sokerointia. Hoidon jälkeen vältä hikoilua (urheilua, saunomista) 12 tuntia