Polttarit/ naistenillat

Polttarit

Kauneus ja hieronta Adele on mielellään mukana ideoimassa ja toteuttamassa tulevalle morsiammelle hemmotteluhetkeä hääkiireiden ja vauhdikkaiden polttareiden vastapainoksi. Hän on varmasti sen ansainnut!

Vaihtoehtoina voisivat olla muun muassa stressiä lievittävä intialainen päänhieronta, rentouttava Hot Stones-kuumakivihieronta tai virkistävä turvekasvohoito.

Juhlapaikan saunatiloissa voidaan järjestää koko polttaripoppoolle iloinen ja ikimuistettava turvesauna. Turvesauna on myös todellista “nauruterapiaa”! Juhlan sankarille voi tehdä saunahoidon lisäksi esimerkiksi rentouttavan osahieronnan.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri teille ikimuistoinen hoitohetki!

DSCN0212

 

Naistenillat

Järjestä hauska ja erilainen tyttöjen-/ naistenilta. Kauneus ja hieronta Adele tuo palvelunsa mielellään myös illanviettoihin. Iltaan voi kuulua esimerkiksi meikinohjausta, turvehoitoja, hierontaa tai käsi- ja jalkahoitoja mukavasti oman, tutun porukan kesken. Ryhmän koko voisi olla noin 3-6 henkeä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän ryhmälle sopiva ohjelma! Voit kysyä tarjousta esimerkiksi sähköpostilla.

Palvelut löytyvät hinnastosta.

llan aikana tuote-etu osallistuville henkilöille on -10%

IMG_0638